Sretan Majčin dan!

Moja majka je posebna po… Zapravo, moja majka je posebna po svemu.

Moja majka ima crno-smeđu kosu. Ima smeđe oči i crvene naočale. Ona ima lijepa roza usta. Kada ide van, nosi svoju crvenu jaknu. Kada je u kući vruće, ona nosi kratku majicu, a kada je hladno, nosi dugu majicu. Ona je visoka. Moja majka se prema obitelji odnosi prijateljski i razumije naše probleme. Ja svoju majku volim najviše na svijetu. Nikada je ne bih dao za bilo što na svijetu.

Moja majka je dobra, snažna i ljubazna. Ma znate što? Moja majka je najbolja na svijetu!

Tin

Osoba koju volim i koja je na mene potrošila puno vremena je moja majka.

Moja Majka zove se Anita Hrstić i rođena je 25. kolovoza 1973. godine u predivnom selu Zmijavci pored grada Imotskoga. Moja majka ima svijetlo smeđu kosu do ramena. Ima predivne plavo-zelene oči. Nos joj je malen i pomalo grbav. Ima 47 godina, ali izgleda mlađe. Svakodnevno na posao nosi poslovnu odjeću, ali čim dođe kući, presvuče se u kućnu robu. Ruke su joj tanke i dugačke. Prema meni je uvijek brižna i dobra. Njene vrline su što je dobra, brižna, draga i poželjna u društvu. Ona nema nikakve mane. Noge su joj duge i vitke. Voditeljica je emisije Treća dob na Hrvatskoj radioteleviziji svakog ponedjeljka u 11 sati.

Ja mislim da je ona najbolja mama na svijetu i volim je najviše na svijetu i ne bih za nju dao ni najveći trezor novaca.

Jure

Moja mama se zove Ana Sappe i ima četrdeset i devet godina. Voli kuhati i vrtlariti.

Ja svojoj mami pomažem u kuhanju i vrtlarenju jer se obožavamo družiti jedni s drugima. Moja mama je visoka i vitka. Omiljeni sport joj je gimnastika koju je trenirala u djetinjstvu. Sada može napraviti zvijezdu s jednom rukom. Ona ima smeđu kosu i smeđe oči. Kosa joj je često zavezana u rep ili je raspuštena, duga je do ramena. Često nosi poslovnu ili modernu odjeću i kaubojske štikle. Moja mama je mladenačkog duha i zato je gotovo uvijek nasmijana. Ona voli pomagati i jako je dobra.

Volim svoju mamu jer ona mene voli i sve bi napravila za mene!

Deni

Moja najdraža osoba na svijetu je Ana Radić Ružičić. Ne znate tko je ta dobra žena? Reći ću vam. To je moja mama.

Kad je čovjek vidi, pomisli: „Tenisačica!“ To nisko, vitko tijelo daje dojam vrlo mlade žene. No tenisačica nije, a nije ni mladenačkog duha. Svakodnevno je možete vidjeti kako hoda savskim nasipom. Naravno da je u izvrsnoj formi. Ona joj je potrebna za odlazak biciklom na posao. Na biciklu nije u haljini ili poslovnoj odjeći, nego u elegantnoj sportskoj odjeći. Ona predaje matematiku u srednjoj školi. Ja bih htio biti njezin učenik. No, za sad sam samo njezin sin, a ona moja najdraža majka. Sve slobodno vrijeme ona posvećuje obitelji. Zato su mi praznici i vikendi zabavni. Ona odlično kuha, a najdraže mi je kada spremi njoke ili tortilje.

Ona popravlja raspoloženje svima oko sebe. Ona zna kad su mi potrebne pomoć ili pohvala. Jako volim svoju majku.

Dominik

Moja mama zove se Ana, a preziva Ćulumović Šoštarić. Njezin nadimak je kraljica. Visoka je 170 centimetara.

Lijepa je i moderna. Ima plave oči i plavu kosu. Radi u aviokompaniji Croatia Airlines. Uređuje svaki njihov časopis i piše za njega. Izvrsno kuha i često pravi kolače. Obožava slušati talijanske pjesme koje izvodi njezin najdraži pjevač Andrea Bocelli. Svaki slobodan trenutak provodi s mojim bratom i sa mnom.

Moja mama je najbolja mama na svijetu.

Patrik

Moja majka zove se Maja. Ima trideset i sedam godina i živi u Zagrebu.

Moja majka ima dugu smeđu kosu i zelene oči koje mijenjaju boju po godišnjim dobima. Ima pomalo špičast nos i rumene obraze, a usne su joj boje ružičaste ruže. Doista je visoka i vitka. Kada ide na posao, nosi formalnu odjeću. Najmiliji odjevni predmeti su joj trenirke i lagane majice, a najmrži odjevni predmeti su joj traperice i haljine. Ne voli nositi štikle. Moderna je, ali je jako zimogrozna. Radi na Hrvatskoj radioteleviziji i u kafiću. Obožava spavati pa joj je mrsko dizati se rano ujutro. Moja majka je samostalna i trudi se prehraniti obitelj. Snažna je žena koja je ponekad usamljena. Zahvalna je za sve što ima. Ima puno prijatelja jer je pouzdana i dobra.

Volim svoju majku više od ičega i nikada ju ne bih mijenjala. Obožavam sve na njoj, a najviše to što mi sve dopušta i nikad me ne stavlja u kaznu. Volim kada mi da neke zadatke, primjerice da usišem kuću ili operem suđe. Moja majka je najbolja majka na svijetu i nitko ju ne može zamijeniti.

Laura

Moja majka zove se Ivana i ona je moj svijet. Bez nje ne mogu provesti ni najmanju sekundu, a da je ne zagrlim ili poljubim.

Moja majka je najsavršenija osoba koju znam. Ne nedostaje joj ništa. Visoka je, pametna i iznimno marljiva. Ima kratku sivkasto-plavu kosu i velike smaragdno-zelene oči. Nos joj je srednje veličine, a usta manja i uvijek razvučena u veliki osmijeh. Vitka je i brončane je puti. Iznimno je brižna i strpljiva prema mojoj sestri i meni. Uvijek mi pomaže oko škole ako mi nešto nije jasno ili mi ne ide neki predmet. Kada sam tužna ili ozlijeđena, uvijek me tješi svojim mirnim glasom, pa čak i kada smo u svađi. Moja mama je jako zabavna kada dođe vrijeme za igru. Moja sestra i ja smo oduvijek htjele psa, no mama je uvijek bila protiv. Ne mrzi ona pse, nego ne želi da tog psa nakon par igri zaboravimo, što sasvim razumijem. Prije bih se uvijek ljutila zbog te odluke, ali sam sam veća i odgovornija. Uvijek zaboravim koliko mi moja majka pomaže, što sve radi da bi mi udovoljila i sve što mi nije zamjerila. I zato joj hvala na tome.

Ne bih svoju mamu mijenjala ni za bilo koje zlato ovoga svijeta. Nadam se da će oj ovaj Majčin dan biti najbolji i najnezaboravniji.

Judita

Moja majka rođena je 12. siječnja 1984. godine. Ona i ja smo dva jarca u obitelji. Ja sam rođena 14. siječnja 2010. godine pa ponekad slavimo rođendan zajedno.

Kada netko kaže: „Mama“, najprije pomislim na ljubav, brigu, zaštitu i sreću. Moja majka je jedinstvena. Ima te lijepe plave oči boje čista, sjajna mora. Te oči se nalaze ispod njenih lijepih, smeđih obrva. Ona ima prćast nos i male usne koje, kad me poljube za laku noć, postanu najveće i najljepše usne na svijetu jer tada dijele majčinsku ljubav prema djetetu. Njenom licu daje volumen lijepa smeđa kosa koja seže do ramena. Ispod glave joj se nalazi lijep, uski vrat na koji svako jutro stavi parfem i lančić. Nakon vrata slijedi lijepo tijelo. Moja majka oblači poslovnu odjeću za posao, a doma nosi ležernu odjeću. Ona nosi broj noge četrdeset i jedan i na njih obuva čizme, cipele, štikle, tenisice, balerinke. Ona je uvijek nasmiješena. Čak i kad je tužna i ljuta taj njen malen trag osmijeha me učini sretnijom. Najsretnija sam kad sam bolesna i kad majka nada mnom bdije cijelu noć, mazi me, pazi i čuva. Ona jednostavno ima neku moć u svemu. Kad ona primi u ruke nešto što nikad nije radila, njoj to svejedno ispadne savršeno, ali najsavršenije od svega joj ide kuhanje. Ona kuha najbolju hranu na svijetu. Nema tog jela koje ne mogu pojesti, a da je ona kuhala.

Jednostavno sam na dar za rođenje dobila najbolju mamu na svijetu. Ne bih je nikad mijenjala. Ona je uvijek tu uz mene i zauvijek će biti pa je ja jednostavno obožavam.

Marica

Moja mama se zove Danijela. Moja mama živi u Trnjanskoj. Prije jedanaest godina postala je moja majka.

Ima smeđu kosu, smeđe oči, pravilan nos, lijepe obraze i lijepa usta. Vitka je i lijepo se odijeva. Moja majka je strpljiva, vesela, nije zabrinuta, dobro se odnosi prema meni i ostalim članovima obitelji.

Kod svoje  majke najviše volim pamučnu masku s Đinom i srcem. Ništa mi ne smeta kod moje majke. Moja majka je najbolja majka na svijetu zato što ju volim.

Lovro

Moja majka se zove Jelena. Nadimak joj je Jela. Rođena je 26. rujna. Jako je mlada. Ima trideset i četiri godine. Radi u Bauhausu i voli se družiti s kolegicama.

Moja majka ima kratku smeđu kosu poput Snjeguljičine. Oči su joj zelene kao najljepši šumski dragulj, a prekrivaju ih naočale. Na nosu joj se samo po ljeti na suncu stvore divne pjegice koje želim. Usnice su joj male i svijetlo roze boje. Visoka je skoro kao i ja, što je dobro jer mogu nositi njenu odjeću i obuću. Na posao nosi poslovnu odjeću, a kada odlazi na neke veće proslave, voli se srediti i našminkati. Kod kuće nosi ležernu odjeću poput trenirke, običnih majica i kosa joj je svezana u niski rep. Moja majka je najbolja u kuhanju. Obožavam kada napravi palačinke, njoke s bijelim umakom i šunkom, pizzu s puno sira i zdravi sladoled od šumskog voća. U sve ulaže puno truda. Voli čitati i ići na obiteljske izlete. Ona nije kao sve druge. Uvijek mi da dobar savjet koji često ne poslušam pa sve pođe po zlu, no ona se ipak ne ljuti na mene. Čuva tajne, mogu razgovarati s njom i pomaže mi u svemu. U bilo kojoj situaciji nađe nešto dobro. Također je posebna po tome što je rođena u Bosni i tamo je provela svoje djetinjstvo s dvjema sestrama i bratom.

Volim svoju mamu zato što je uporna i iz dana u dan je sve bolja i bolja. Ne bi je mogao nitko zamijeniti jer je božanstvena.

Katja

Moja mama se zove Gabrijela, ali svi ju zovu Gabi. Jako je volim, a znam da i on mene voli. Živi sa mnom, tatom i bratom u Zagrebu. Ima četrdeset pet godina.

Ima duguljasto lice, dugu plavu kosu, plavo-zelenkaste oči i rumene obraze. Jako je lijepa, vitka i nježna. Oblači se u modernu odjeću. Najčešće nosi hlače i tenisice, ali voli nositi haljine i cipele. Radi kao odgajateljica, ali ja mislim da smo ja i moj brat dosadniji od te djece u vrtiću. Najviše voli putovati jer joj je to uzbudljivo. Jako je brižna i pomaže svima koji trebaju pomoć. Obožavam njezinu kuhinju. Radi najbolje ručke i najukusnije kolače!

Ja volim svoju mamu jer je brižna, pametna i lijepa. Moja mama je najbolja mama na svijetu i nikome je neću dati!

Andrija

Moja je mama najbolja mama na svijetu. Njezino ime je Katarina. Prije svega nekoliko dana je napunila četrdeset i šest godina. Rođendan joj je 4. svibnja.

Moja mama je prelijepa žena. Njezina je kratka kosa svijetlo smeđe boje dok su njezine oči maslinasto zelene. Na svome nosu ima malenu grbicu. Koža joj je čista i meka. Podosta je visoka. Ne voli nositi šminku poput korektora i pudera za lice, no za posebne prilike rado stavi crveni ruž. Gotovo uvijek nosi laganu i modernu odjeću, no kada je doma, voli se opustiti, stoga nosi udobnu i ležernu odjeću. Moja je mama uvijek spremna za izazove. Pomiče svoje granice iz dana u dan kako bi bila što bolja u onome što radi. Marljiva je i radišna osoba još otkada je bila mojih godina. Brižna je i zna oprostiti. Često je kod kuće zbog posla, ali jako voli provoditi vrijeme u prirodi. Voli životinje, no ne dopušta ih u stanu. Gotovo stalno čisti jer ne podnosi nered. Poslije čišćenja se voli opustiti, a najviše ju opuštaju zvukovi mora.

Volim je zato što je dobra i pažljiva te uvijek nasmijana i spremna pomoći. Ona je najbolja mama i ne bih je mijenjala ni za što na svijetu.

Lucija

Moja mama je posebna mama. Ona često oblači haljine. Visoka je, dobra i snalažljiva te uvijek rado svima pomaže. Lijepa je, pametna, vješta i darežljiva. Svoju mamu ne bih dao ni za što na svijetu. Volim je i uvijek je tu kad je trebam.

Leo

Komentiraj