Naš izlet u kino

Ove školske godine zbog vremenskih neprilika i pretrpanih rasporeda nismo imali priliku ići negdje na izlet. Zato smo nakon uspješno riješenih ispita iz matematike, odlučili ići u kino.

Krenuli smo oko dva sata poslije podne, kada nam je nastava završila. Išli smo do jednog od obližnjih kina u Avenue Mall gledati film Ekstremni uspon. Film počinje u Velikoj Britaniji gdje živi naš protagonist čija je ljubav penjanje, jedan od najopasnijih sportova današnjice. Penjanje zahtjeva snagu, hrabrost, odlučnost i često puta nečiju pomoć. Samostalno penjanje puno je teže nego kada je netko tu da vam pridrži uže. Na samom početku filma glavni lik odlučuje slijediti svoj san i otići u Alpe s prijateljima odbacujući svoj posao i karijeru. Dolazi u Alpe i upoznaje nove ljude, nova mjesta. Koliko god planine bile čarobne, znaju biti jako opasne. Kako biste saznali tko je na vlastitoj koži okusio moć planina, a tko je uspio izvući živu glavu trebat ćete pogledati film. Sjedili smo u zadnjem redu uza zid gdje ja osobno nikada nisam sjedila. Pričali smo i komentirali film međusobno pošto nije bilo nikoga osim nas u dvorani. Nismo bili glasni, ali smo se zabavili. Gledajući film bilo je malo napetijih trenutaka i malo ekstremnijih za one plašljive, ali u principu ništa strašno. Svima se film jako svidio.

Nakon filma imali smo druge obaveze pa su roditelji došli po neke, dok su drugi išli kući autobusom s razrednicom. Odlično smo se proveli u kinu, nadam se da će biti još ovakvih izleta posebice sada uoči Adventa. Radujem se našem idućem izletu.

Komentiraj